KUNTO-JUTSU

Kuopion ju-jutsuseurassa voit harrastaa myös kunto-jutsua, johon pääset joustavasti mukaan ilman peruskursseja. Kunto-jutsutreeneihin et myöskään tarvitse aikaisempaa kamppailulajikokemusta.

Kunto-jutsutreenimme ovat nuorille ja aikuisille (yli 13-vuotiaat) suunnattu monipuolinen yhdistelmä lajinomaisia liikuntaharjoitteita, kehonpainotreeniä, sekä esimerkiksi kuntonyrkkeilyä ja sovellettuja kamppailuharjoitteita. Tavoitteena on kehittää kehontuntemusta, perus- ja lihaskuntoa, sekä parantaa koordinaatiota, liikkuvuutta ja kestävyyttä.

Jos olet aikaisemmin harrastanut kamppailu-urheilua, on tämä myös hyvä matalan kynnyksen treeni palata harjoittelemaan perusjuttuja, ja kasvattamaan kuntoa. Tämän lisäksi, kunto-jutsukortti on myös erinomainen lahjaidea; maksat vain kortin (katso kohdasta "maksut"), tulet maksutositteen kanssa salille, ja saat meiltä tyhjän treenikortin. Kortin voimassaolo (12kk) alkaa kun lahjan saaja käy meillä leimaamassa kortin.

Kunto-jutsutreenit pyörivät non-stop -periaatteella, eli mukaan voit tulla milloin vain.

Ensimmäinen tutustumiskerta on maksuton.