KUOPION JU-JUTSUSEURA

Kuopiolla on pitkä historia Hokutoryu ju-jutsussa, sillä seuramme on perustettu jo vuonna 1984. Olemmekin yksi pisimpään toimineita paikallisia kamppailuseuroja.

Nykyään Kuopion ju-jutsuseurassa voi Hokutoryu ju-jutsun lisäksi harrastaa myös Kenjutsua, juniori ju-jutsua sekä lajinomaisista liikuntaharjoitteista ja kehonpainotreenistä rakentuvaa kunto ju-jutsua.

Kuopion ju-jutsuseura on aktiivisesti esillä paikallisissa liikuntatapahtumissa, järjestämässä lajinäytöksiä, sekä tarjoamassa tietoa harrastusmahdollisuuksista.

Seuramme ohjaajilla on pitkä kokemus liikunnan ja kamppailulajien parissa, ja ohjattujen monipuolisten harjoitusten kautta harrastajille pyritään rakentamaan oma, nousujohteinen urapolku kamppailu-urheilun, ja liikunnallisten elämäntapojen parissa.

Uudet ja mukavat harjoitustilamme sijaitsevat vuoden 2019 alussa avatussa Kuopion liikunta- ja kamppailukeskus Liikkeessä, osoitteessa Väliköntie 4. Paikka on helposti saavutettavissa niin jalan, julkisilla, kuin omalla autollakin, ja harjoitussalin pihassa on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Salin yhteydessä toimii myös toiminnallisen harjoittelun kuntosali, josta seuramme jäsenenä on mahdollista saada erilaisia etuja.

Tervetuloa liikkumaan!

Linkki: Kuopion liikunta- ja kamppailukeskus Liike